Les élèves se présentent en finnois


Koulun oppilaat huhtikuussa 2023

 

 

 

Minä olen Arthur. Olen 9-vuotias. Olen ranskalainen. Minä harrastan miekkailua, pianonsoittoa, uintia ja jalkapalloa. Minulla on yksi sisko. Minulla on iso koira. Lempivärini on oranssi. Lempiruokani on hampurilainen ja ranskalaiset perunat.

 

Minä olen Eva. Olen 8-vuotias. Olen ranskalainen ja kiinalainen. Minä harrastan pianonsoittoa, luistelua ja katamaraanipurjehdusta. Minulla on yksi veli. Lempivärejäni ovat punainen ja violetti. Lempiruokani on pihvi ja ranskalaiset.

 

Minä olen Léa. Olen 7-vuotias. Olen ranskalainen. Minä harrastan judoa. Minulla on kaksi veljeä. Lempivärini on vaaleanpunainen. Minä tykkään kaikesta ruoasta.

 

Minä olen Mathilda. Olen 7-vuotias. Olen ranskalainen. Minä harrastan pianonsoittoa, englantia, luistelua ja voimistelua. Minulla on yksi sisko. Minulla on koira. Se on pieni. lempivärejäni ovat sininen ja violetti. Lempiruokani on hampurilainen.

 

Minä olen Théo. Minä olen suomalainen ja ranskalainen. Olen 7-vuotias. Minulla on yksi veli. Pelaan jääkiekkoa ja harrastan piirtämistä. Lempivärini on valkoinen. Lempiruokani ovat nuudelit. Paras kouluaine on matematiikka.

 

Minä olen Nathaniel. Olen 9-vuotias ranskalainen. Minulla on yksi sisko. Olen asunut Suomessa seitsemän vuotta. Harrastan lukemista. Minun lempiväri on oranssi ja lempiruoka tonnikalagratiini. Suomessa tykkään laskea mäkeä pulkalla.

 

Minä olen Louise. Olen 9-vuotias ranskalainen. Minulla on yksi sisko. Olen asunut Suomessa kuusi vuotta. Harrastan luistelua ja pianonsoittoa. Käyn myös englannintunneilla. Joka ilta luen kirjoja. Minun lempiväri on sinivihreä ja lempiruoka lohikeitto. Opiskelen mielelläni suomea. Ranskassa haluan vierailla sukulaisten luona.

 

 

Minä olen Yasmine. Olen 9-vuotias ranskalainen ja marokkolainen. Minulla on yksi sisko. Olen asunut Suomessa kolme vuotta. Harrastan pianonsoittoa, ratsastusta ja tanssia. Käyn myös englannintunneilla. Minun lempivärejä ovat violetti ja sinivihreä ja lempiruokani on lasagne. Suomessa tykkään laskettelusta. Marokossa haluan vierailla sukulaisten luona.

 

Minä ole Maël. Olen 9-vuotias ranskalainen. Minulla on sisko ja veli. Olen asunut Suomessa kahdeksan vuotta. Harrastan uintia. Minun lempiväri on vihreä ja lempiruoka raclette. Suomessa tykkään laskea mäkeä pulkalla. Ranskassa haluan aina syödä makkaroita.

 

Minä olen Darissa. Olen 10-vuotias kamerunilainen ja saksalainen. Minulla on kaksi siskoa. Olen asunut Suomessa kahdeksan vuotta. Harrastan musiikkia. Minun lempiväri on sininen ja lempiruoka puuro. Suomessa tykkään käydä museoissa. Kamerunissa syön hyviä paikallisia ruokia.

 

Minä olen Mélissandre ja olen 11-vuotias. Olen ranskalainen. Olen asunut Suomessa kahdeksan vuotta. Paras kouluaine on kuvaamataito. Harrastan pianonsoittoa ja käyn englannintunneilla.

 

Minä olen Antoine ja olen 11 vuotta. Olen ranskalainen ja kiinalainen. Olen asunut Suomessa yhden vuoden. Paras kouluaine on liikunta. Harrastan pianonsoittoa ja uintia.

 

Olen Maëlie ja olen 11-vuotias. Olen ranskalainen. Tulin Suomeen viime vuoden elokuussa. Paras kouluaine on ranska. Harrastan viulunsoittoa, ratsastusta ja tanssia. Käyn myös englannintunneilla.

 

Minä olen Sofia ja olen 11-vuotias. Olen ranskalainen ja marokkolainen. Olen asunut Suomessa neljä vuotta. Parhaat kouluaineet ovat matematiikka ja ranska. Harrastan pianonsoittoa, ratsastusta ja tanssia. Käyn myös englannintunneilla.

 

Minä olen David ja olen 12-vuotias. Olen romanialainen. Olen asunut Suomessa yhdeksän vuotta. Paras kouluaine on liikunta. Harrastan koripalloa, uintia ja käyn myös englannintunneilla.

 

Minä olen Raphaël ja olen 13-vuotias. Olen ranskalainen. Olen asunut Suomessa kahdeksan vuotta.

Minä olen Rosa. Olen 6-vuotias. Minulla on pikkuveli.

 

Minä olen Anna. Olen 6-vuotias. Minulla on isoveli. Harrastan luistelua ja uintia.